O podjetju.

Zgodovina podjetja

Martin, Jože, Janko

Martin, Jože, Janko

Družinsko podjetje Predelava lesa Jože Kovač je začelo poslovati leta 1989, ko ga je takratni lastnik Jože Kovač ustanovil kot popoldansko obrt. V začetku je bila osnovna dejavnost podjetja izdelovanje opaža in sušenje lesa, ki je trajala vse do leta 2000. Na kar je prišlo do diverzifikacije izdelkov zaradi upadanja prodaje, kar je v podjetju povzročilo spremembo organizacije in začetek proizvodnje pol izdelkov, ki so sestavni del notranjih vrat. Leta 2006 se je podjetju ponudila priložnost izdelovanja lepljenih profilov, kar še danes predstavlja vodilno proizvodno dejavnost.

Jože Kovač

V podjetju sta bila vsa ta leta prisotna tudi sinova Martin Kovač in Janko Kovač. S svojim vestnim delom, strokovnostjo in nenazadnje neizmerno zagnanostjo sta podjetje pripeljala tako daleč, da je začelo in še vedno uspešno raste ter se razvija. Svoje izdelke plasira pretežno na tuje trge ter zadovoljuje potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

Zaradi upokojitve očeta sta sinova ustanovila podjetje Centernorma d.o.o., kateremu se je podjetje Predelava lesa Jože Kovač s.p.  pripojilo, tako dejavnost nemoteno teče naprej, družinska tradicija se nadaljuje.

Kvalitetni izdelki, dobra prodaja in uspešno sodelovanje s tujimi kupci so omogočili širitev proizvodnje ter selitev podjetja v obrtno cono. Iz leta v leto prihaja do posodobitve strojnega parka in uporabe najnovejše tehnologije, ki omogoča, da je podjetje v svoji stroki konkurenčno in dosega najvišje standarde. V podjetju se vedno znova pojavlja potreba po novih delovnih mestih, ki omogočajo tudi rast zaposlenih in privabljajo vedno več inovativnih sodelavcev.

opodjetju_hala1opodjetju_hala2opodjetju_hala3

Centernoma d.o.o. je danes podjetje, ki se je z ustreznimi tržnimi aktivnostmi, sodelovanjem in dobrimi kadri uveljavilo tako na domačem, kot na tujem trgu. Postali smo eni izmed najboljših ponudnikov ter izdelovalcev lepljenih profilov za okna in vrata. Za stalne poslovne partnerje letno proizvedemo 1.500.000 tekočih metrov raznih proizvodov. Naša fleksibilnost in kakovost pa sta zaslužna, da se krog zadovoljnih strank z leta v leto veča.

Usmerjeni smo v učinkovito, hitro in kakovostno realizacijo projektov. Za izvajanje projektov v najvišjem kakovostnem rangu smo preselili proizvodnjo v nove poslovne prostore, ki ustrezajo rasti podjetja in visokim standardom, ki smo si jih zastavili. Veliko skrb posvečamo tudi ravnanju z odpadnim materialom, saj želimo, da je naše podjetje oziroma dejavnost okolju prijazno.

V podjetju stalno spremljamo novosti na področju predelave lesa, spremljamo konkurenco in se na podlagi informacij prilagajamo ter iščemo nove rešitve.

opodjetju_danes

Back to Top